Paul Havinga nieuwe directeur verkoop Hema | RetailDetail

Paul Havinga nieuwe directeur verkoop Hema

Paul Havinga nieuwe directeur verkoop Hema

Paul Havinga is op 1 november benoemd tot de nieuwe directeur verkoop van Hema. Hij komt over van elektronicabedrijf BCC, waar hij sinds 2011 aan de slag was als managing director.

"Ruime ervaring"

Daarvoor werkte hij bij Albert Heijn, waar hij verschillende functies bekleedde: zo was hij vicepresident expansie Ahold Nederland en had hij de leiding over AH to go en Albert.nl. Bij Hema zal hij zich onder andere gaan bezig houden met de verdere internationale expansie van de winkelketen.

 

Hema-CEO Ronald van Zetten laat alvast weten tevreden te zijn met de nieuwe aanwinst: "Paul heeft een ruime bestuurlijke ervaring en brede kennis van de (food)retail sector. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Paul onze organisatie komt versterken, zowel operationeel, maar zeker ook in het verder vormgeven van onze internationale expansie. Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van Paul we verder invulling kunnen geven aan de kansen die het snel veranderende retaillandschap Hema biedt."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.