!Pet Boekhandel gaat verder als The Read Shop

!Pet Boekhandel gaat verder als The Read Shop

!Pet Boekhandel in Hoogeveen gaat voortaan verder onder de formule van The Read Shop: de winkel zal begin oktober onder de nieuwe formule openen, na een grondige verbouwing van het interieur.

Koerswijziging

De samenwerking met The Read Shop is het gevolg van een koerswijziging van de boekhandel in augustus van vorig jaar. Toen werd er besloten om te focussen op de kernactiviteiten en het verlagen van de kosten. Dankzij The Read Shop kan die strategie verder worden uitgewerkt.

 

!Pet zal nu immers ondersteuning krijgen op vlak van condities, marketing, assortiment, ICT en winkelbegeleiding. Verder krijgt het ook toegang tot de vernieuwingen binnen de keten, zoals de Instore Kiosk, waar klanten door het assortiment kunnen struinen via een aanraakscherm. Boeken die niet beschikbaar zijn, kunnen zo toch online besteld worden.

 

!Pet werd al in 1857 opgericht en is niet enkel actief als boekhandel: via petcomputers.nl en petdirect.nl verkoop het ook onder andere kantoorbenodigdheden en computer hardware. Sinds 2007 is het bedrijf ook hofleverancier.

Tags: