Pieter Rozendaal nieuwe directeur Dekamarkt | RetailDetail

Pieter Rozendaal nieuwe directeur Dekamarkt

Pieter Rozendaal nieuwe directeur Dekamarkt

Pieter Rozendaal is door Detailresult aangesteld als de nieuwe directeur voor Dekamarkt. Hij volgt in die functie Onno de Groot op, die vorig jaar overstapte naar Emté. Rozendaal was eerder actief als operationeel directeur bij Vomar.

Ervaring bij Hema en Vomar

"Pieter is een persoon met de nodige flair, die ook weet te inspireren. We zijn erg blij dat wij, na een lange periode, de functie van directeur Dekamarkt met Pieter kunnen vervullen en dat hij ons directieteam komt versterken", zegt directievoorzitter John Kruijssen van Detailresult aan Distrifood.

 

Rozendaal studeerde commerciële economie aan de Hogeschool van Rotterdam en was naast Vomar ook eerder aan de slag bij Hema. Bij Vomar was hij verantwoordelijk voor de verkoopresultaten van alle filialen en voor alle vijfduizend werknemers van de keten.

 

Supermarktketen Dekamarkt werd in 1949 opgericht en heeft momenteel meer dan 80 filialen in Nederland. Het is onderdeel van de Detailresult Groep, die onder andere ook supermarktketen Dirk en Dekatuin in handen heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.