Pieter Rozendaal nieuwe directeur Dekamarkt

Pieter Rozendaal nieuwe directeur Dekamarkt

Pieter Rozendaal is door Detailresult aangesteld als de nieuwe directeur voor Dekamarkt. Hij volgt in die functie Onno de Groot op, die vorig jaar overstapte naar Emté. Rozendaal was eerder actief als operationeel directeur bij Vomar.

Ervaring bij Hema en Vomar

"Pieter is een persoon met de nodige flair, die ook weet te inspireren. We zijn erg blij dat wij, na een lange periode, de functie van directeur Dekamarkt met Pieter kunnen vervullen en dat hij ons directieteam komt versterken", zegt directievoorzitter John Kruijssen van Detailresult aan Distrifood.

 

Rozendaal studeerde commerciële economie aan de Hogeschool van Rotterdam en was naast Vomar ook eerder aan de slag bij Hema. Bij Vomar was hij verantwoordelijk voor de verkoopresultaten van alle filialen en voor alle vijfduizend werknemers van de keten.

 

Supermarktketen Dekamarkt werd in 1949 opgericht en heeft momenteel meer dan 80 filialen in Nederland. Het is onderdeel van de Detailresult Groep, die onder andere ook supermarktketen Dirk en Dekatuin in handen heeft.

Tags: