Plus-ondernemers in zee met Ubermart

Plus-ondernemers in zee met Ubermart

De Plus-winkeliers Koelhuis uit Bergschenhoek en Verheul uit Benthuizen hebben zich aangesloten bij thuisleveringsdienst Ubermart. In tegenstelling tot de andere warenhuizen worden zowel voor directe bestellingen in de winkels als voor aankopen via Ubermart dezelfde prijzen toegepast.

Thuisbezorgingsdienst breidt uit

Ubermart ging in 2014 van start in Rotterdam: de thuisbezorgingsdienst heeft geen eigen magazijn, maar doet zijn aankopen bij lokale warenhuizen in de buurt van de klant. Vervolgens kunnen de goederen binnen de twee uur aan huis worden geleverd via zogenaamde personal shoppers, wat de consument 4,95 euro per levering kost.

 

Ubermart, dat zijn werking al uitbreidde naar andere regio’s in Nederland, rekent echter andere prijzen aan dan de prijzen in de winkel. Bij Koelhuis en Verheul is dat echter niet het geval: de prijzen blijven er identiek en bovendien is tijdens de lanceringsperiode de thuisbezorging gratis.

 

De goederen die bij Koelhuis en Verheul worden besteld, kunnen van maandag tot en met zondag worden geleverd tussen 9u en 20u. Consumenten die via Ubermart willen bestellen, moeten wel minstens 15 euro uitgeven.

Tags: