Plus-ondernemers in zee met Ubermart | RetailDetail

Plus-ondernemers in zee met Ubermart

Plus-ondernemers in zee met Ubermart

De Plus-winkeliers Koelhuis uit Bergschenhoek en Verheul uit Benthuizen hebben zich aangesloten bij thuisleveringsdienst Ubermart. In tegenstelling tot de andere warenhuizen worden zowel voor directe bestellingen in de winkels als voor aankopen via Ubermart dezelfde prijzen toegepast.

Thuisbezorgingsdienst breidt uit

Ubermart ging in 2014 van start in Rotterdam: de thuisbezorgingsdienst heeft geen eigen magazijn, maar doet zijn aankopen bij lokale warenhuizen in de buurt van de klant. Vervolgens kunnen de goederen binnen de twee uur aan huis worden geleverd via zogenaamde personal shoppers, wat de consument 4,95 euro per levering kost.

 

Ubermart, dat zijn werking al uitbreidde naar andere regio’s in Nederland, rekent echter andere prijzen aan dan de prijzen in de winkel. Bij Koelhuis en Verheul is dat echter niet het geval: de prijzen blijven er identiek en bovendien is tijdens de lanceringsperiode de thuisbezorging gratis.

 

De goederen die bij Koelhuis en Verheul worden besteld, kunnen van maandag tot en met zondag worden geleverd tussen 9u en 20u. Consumenten die via Ubermart willen bestellen, moeten wel minstens 15 euro uitgeven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.