Pop-upwinkel One Direction in Utrecht

Pop-upwinkel One Direction in Utrecht

Het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne heeft even een tijdelijke winkel die helemaal gewijd is aan de populaire jongensgroep One Direction. De winkel is de komende twee weken open.

Enorme stroom merchandising en karaoke

Het Britse vijftal heeft de afgelopen twee jaar de wereld veroverd en is ook in Nederland erg populair. Het concert volgend jaar juni in de Amsterdam Arena verkocht twee weken geleden in zeer korte tijd uit. Meer nog dan bij jongensgroepen uit het verleden zoals New Kids on the Block, Take That of Boyzone wordt de populariteit van One Direction ten gelde gemaakt met een enorme stroom merchandise, van tijdschriften tot mode-items en actiepoppetjes.

 

Het is in de winkel ook mogelijk om via karaoke mee te zingen met de hits van het vijftal of een virtuele foto te maken met de band. Afgelopen zaterdag stonden er honderden gillende fans te wachten tot de winkel om 10.00 uur in de ochtend de deuren opende. De afgelopen maanden gingen de Verenigde Staten, Australië en verschillende Europese landen Nederland al voor met soortgelijke pop-upwinkels, met soortgelijke ontvangst door de lokale pubermeisjes.

Tags: