Pop-upwinkel One Direction in Utrecht | RetailDetail

Pop-upwinkel One Direction in Utrecht

Pop-upwinkel One Direction in Utrecht

Het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne heeft even een tijdelijke winkel die helemaal gewijd is aan de populaire jongensgroep One Direction. De winkel is de komende twee weken open.

Enorme stroom merchandising en karaoke

Het Britse vijftal heeft de afgelopen twee jaar de wereld veroverd en is ook in Nederland erg populair. Het concert volgend jaar juni in de Amsterdam Arena verkocht twee weken geleden in zeer korte tijd uit. Meer nog dan bij jongensgroepen uit het verleden zoals New Kids on the Block, Take That of Boyzone wordt de populariteit van One Direction ten gelde gemaakt met een enorme stroom merchandise, van tijdschriften tot mode-items en actiepoppetjes.

 

Het is in de winkel ook mogelijk om via karaoke mee te zingen met de hits van het vijftal of een virtuele foto te maken met de band. Afgelopen zaterdag stonden er honderden gillende fans te wachten tot de winkel om 10.00 uur in de ochtend de deuren opende. De afgelopen maanden gingen de Verenigde Staten, Australië en verschillende Europese landen Nederland al voor met soortgelijke pop-upwinkels, met soortgelijke ontvangst door de lokale pubermeisjes.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.