Primera werkt samen met frisdrankmerk SiSi | RetailDetail

Primera werkt samen met frisdrankmerk SiSi

Primera werkt samen met frisdrankmerk SiSi

Winkelketen Primera en frisdrankmerk SiSi gaan samenwerken rond een spaaractie van het frisdrankmerk. Deze zomer zal Primera dan ook dienen als afhaalpunt voor de producten van SiSi waarvoor consumenten kunnen sparen.

Kosten besparen

Door samen te werken met Primera kan SiSi flink wat kosten uitsparen: zo moeten de gespaarde producten niet rechtstreeks naar de klant verzonden worden en dankzij de landelijke dekking van Primera weet SiSi dat het alle klanten kan bereiken.

 

"Met SiSi kan je deze zomer sparen voor gratis speelgoed. Door de landelijke dekking en het toegankelijke karakter van de winkels vinden wij Primera een logische keuze voor de executie van onze SiSi zomeractie. Zowel in de voorbereiding als de afhandeling op de winkelvloer ervaren wij de samenwerking met Primera als prettig en professioneel", aldus Muriël Boelen, brandmanager voor SiSi bij Vrumona.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.