Problemen met pinnen in heel Nederland | RetailDetail

Problemen met pinnen in heel Nederland

Problemen met pinnen in heel Nederland

In heel Nederland zijn er vandaag problemen geweest met het pinnen. De problemen begonnen rond de middag en waren rond 15u30 opgelost. De stroring zou bij het netwerk van KPN hebben gelegen.

Compensatie

Veel mensen hadden de storing al snel gemeld via Twitter. Zo waren er een heleboel mensen die plots hun boodschappen niet konden betalen of de parkeergarage niet uit konden. De problemen kwamen door een storing bij het netwerk van KPN. Daardoor waren er niet alleen problemen met pinnen, maar konden veel klanten ook moeilijk op het internet.

 

Tijdens de kerstperiode van 2013 was er ook een grote storing in België. De Belgische detailhandel kreeg toen een fikse compensatie voor de geleden schade. De Nederlandse detailhandel vroeg daarom in maart om ook in Nederland dergelijke compensaties in te voeren. Ze vragen ook al langer voor een back-upsysteem bij storingen, maar toch liep het vandaag weer mis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.