Problemen met pinnen in heel Nederland | RetailDetail

Problemen met pinnen in heel Nederland

Problemen met pinnen in heel Nederland

In heel Nederland zijn er vandaag problemen geweest met het pinnen. De problemen begonnen rond de middag en waren rond 15u30 opgelost. De stroring zou bij het netwerk van KPN hebben gelegen.

Compensatie

Veel mensen hadden de storing al snel gemeld via Twitter. Zo waren er een heleboel mensen die plots hun boodschappen niet konden betalen of de parkeergarage niet uit konden. De problemen kwamen door een storing bij het netwerk van KPN. Daardoor waren er niet alleen problemen met pinnen, maar konden veel klanten ook moeilijk op het internet.

 

Tijdens de kerstperiode van 2013 was er ook een grote storing in België. De Belgische detailhandel kreeg toen een fikse compensatie voor de geleden schade. De Nederlandse detailhandel vroeg daarom in maart om ook in Nederland dergelijke compensaties in te voeren. Ze vragen ook al langer voor een back-upsysteem bij storingen, maar toch liep het vandaag weer mis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.