Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi | RetailDetail

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi
Foto BD myShopi

Raf Lambrix volgt Geert Schoenmaekers op als CEO van BD myShopi. Dat maakt de raad van bestuur van het bedrijf bekend. Schoenmaekers werkte zes jaar voor het bedrijf.


Omnichannel-activatieplatform

Lambrix is sinds 3 jaar COO bij BD myShopi, eerder bekleedde hij al diverse managementfuncties bij Van Gansewinkel en Carrefour België. Hij gaf mee vorm aan het businessplan voor de toekomst van BD myShopi, dat ondersteund wordt door hoofdaandeelhouder NPM Capital.

 

Pol Vanderhaeghen, voorzitter van de raad van bestuur van BD myShopi: “We hebben het volste vertrouwen in de visie en capaciteiten van Raf Lambrix, die als COO mee rond de tafel zat voor het uittekenen van de strategie. De focus van BD myShopi is en blijft het versterken van de positie van BD myShopi als omnichannel activatieplatform, en het ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen.”

 

“De Raad van Bestuur houdt eraan Geert Schoenmaekers te bedanken voor de goede samenwerking, het uitbouwen van het omnichannel platform en zijn jaren van inzet. Wij wensen hem dan ook alle succes met de verdere uitbouw van zijn carrière.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.