Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi | RetailDetail

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi

Raf Lambrix wordt CEO van BD myShopi
Foto BD myShopi

Raf Lambrix volgt Geert Schoenmaekers op als CEO van BD myShopi. Dat maakt de raad van bestuur van het bedrijf bekend. Schoenmaekers werkte zes jaar voor het bedrijf.


Omnichannel-activatieplatform

Lambrix is sinds 3 jaar COO bij BD myShopi, eerder bekleedde hij al diverse managementfuncties bij Van Gansewinkel en Carrefour België. Hij gaf mee vorm aan het businessplan voor de toekomst van BD myShopi, dat ondersteund wordt door hoofdaandeelhouder NPM Capital.

 

Pol Vanderhaeghen, voorzitter van de raad van bestuur van BD myShopi: “We hebben het volste vertrouwen in de visie en capaciteiten van Raf Lambrix, die als COO mee rond de tafel zat voor het uittekenen van de strategie. De focus van BD myShopi is en blijft het versterken van de positie van BD myShopi als omnichannel activatieplatform, en het ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen.”

 

“De Raad van Bestuur houdt eraan Geert Schoenmaekers te bedanken voor de goede samenwerking, het uitbouwen van het omnichannel platform en zijn jaren van inzet. Wij wensen hem dan ook alle succes met de verdere uitbouw van zijn carrière.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.