Remko Berkel, ex-Pearle, nieuwe country director Specsavers Nederland

Remko Berkel, ex-Pearle, nieuwe country director Specsavers Nederland

Specsavers Nederland heeft Remko Berkel aangesteld als de nieuwe country director voor Nederland. Voorheen werkte hij ook al 11 jaar binnen optiekketen GrandVision in verschillende functies.

"Geweldige uitdaging"

Berkel werkt al sinds vorig jaar bij Specsavers, waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële afdeling van de Noord-Europese regio. Voorheen werkte hij van 2003 tot 2014 bij GrandVision, onder meer als CFO in Noorwegen en Chili. Hij was binnen de groep ook aan de slag bij Pearle Europe.


In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de verder uitbouw van Specsavers in Nederland. "Het is een geweldige uitdaging om voor Specsavers in Nederland aan de slag te gaan. Naast onze groeiambities gaan we de komende tijd ook nieuwe technologieën introduceren die onderstrepen dat Specsavers staat voor kwalitatief hoogstaande producten en service op het snijvlak van medische zorg, mode en technologie", zegt Berkel over zijn aanstelling.


Berkel volgt in zijn nieuwe functie Julie Perkins op. Zij wordt verantwoordelijk voor de Partner Recruitment en Brand Development voor de Noord-Europese regio.

Tags: