RetailDetail lanceert speciale ticketprijs voor retailers

Foto: RetailDetail

Retailers die naar een event van RetailDetail komen, genieten voortaan een korting op de ticketprijs. Registreer je nu en kom naar de RetailDetail Day 2019, het RetailDetail Food Congress of de legendarische Night aan verlaagd tarief.

 

Nieuw tarief voor congressen

Wil je als bedrijf naar een van de jaarlijkse events van RetailDetail komen? Ben je een retailer die fysieke goederen aan consumenten verkoopt? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de nieuwe retailerskorting.


Concreet kunnen retailers tickets aankopen voor de prijs van 275 euro in plaats van het 'early bird’-tarief van 445 euro of het standaardtarief van 545 euro, exclusief kosten en BTW. Alle retailers die tastbare goederen direct aan consumenten verkopen en minstens drie fysieke winkelpunten in de Benelux hebben, komen in aanmerking.

 

Van bol.com tot Roof Food

In 2019 is de korting nog van toepassing voor de volgende events:

 

Vraag nu je voordeeltarief aan

Registreer je nu om het kortingstarief aan te vragen door te surfen naar de RetailDetail-eventpagina, je te registreren voor het event waaraan je wil deelnemen en het gewenste aantal tickets aan te duiden bij het tickettype ‘Discount Code Application For Retailers’. Je zal een bevestigingsmail van jouw aanvraag ontvangen. 


Op basis van de door jou ingevulde informatie bij de aanvraag, evalueren wij of je al dan niet een retailer bent en je kunt genieten van de korting voor retailers. Je ontvangt binnen de 3 werkdagen via e-mail feedback. Opgelet: de korting kan alleen worden toegepast na goedgekeurde registratie. 


Indien je een retailer bent, ontvang je een registratielink waarmee je kan inschrijven aan het voordelige tarief voor retailers van 275 euro excl. kosten en BTW. Indien je geen retailer bent, krijg je de kans om in te schrijven aan normaal tarief.

 

Klik hier voor meer informatie over de retailevents van RetailDetail.