RetailDetail Summer School gaat digitaal met De Bijenkorf, Herman Toch en vele anderen

Foto: RetailDetail

Klaar om bij te leren deze zomer? Nu eens te meer duidelijk is dat de wereld na corona nooit meer dezelfde wordt, is er geen dringender moment om de geesten scherp te stellen en vooruit te denken. RetailDetail houdt je daarom bij de les met een digitale Summer School.

 

Duik in de toekomst van retail

Deze zomer kan je bij RetailDetail terecht voor vinnige, dynamische en praktische online sessies met topsprekers in hun vakgebied. Of je nu wil bijleren over marketing, digitalisering of duurzaamheid, tijdens de RetailDetail Summer School geven experten als Stefaan Vandist, Herman Toch, Stefan Van Rompaey, Giovanni Colauto (De Bijenkorf) en vele anderen het beste van hun kennis uit de theorie en vooral de praktijk.  

 

In een halve dag worden retailers ondergedompeld in het Nieuwe Normaal, helemaal 'coronaproof' via een interactieve livestream. Tijdens de sessie kunnen deelnemers live vragen stellen aan sprekers. Op 21 augustus kunnen ze dat onder meer doen aan Stefaan Vandist (auteur Pretopia) en Herman Toch (auteur Happy Profit), de innovatiestrategen bij uitstek voor toekomstbestendige 'change'. Meer sprekers worden weldra bekendgemaakt.

 

Op 10 september ontdek je de toekomst van warenhuizen op de officiële boeklancering van het gloednieuwe boek The Future of Department Stores. Toonaangevende warenhuisspelers de Benelux komen hun toekomstplannen toelichten, waaronder Giovanni Colauto, CEO van De Bijenkorf. Vorig jaar lanceerde De Bijenkorf een Duitse webshop, nog dit jaar gaan ook Wallonië, Oostenrijk en Frankrijk voor de bijl. Ook in zijn presentatie gaat de topman voor een wow-effect.

 

 

Bestel hier snel je digitale tickets voor een frisse zomerduik in de toekomst.