RetailDetail verwelkomt Kjëll Bries | RetailDetail

RetailDetail verwelkomt Kjëll Bries

RetailDetail verwelkomt Kjëll Bries

Het blijft bewegen bij RetailDetail: zopas hebben we een nieuwe accountmanager aangeworven. Kjëll Bries wordt het aanspreekpunt voor onze partners en adverteerders.

Groeiambitie

Kjëll studeerde communicatiemanagement (commerciële communicatie) aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen en deed werkervaring op bij reclamebureau C&C Advertising en uitgeverij Editing Media Group (o.a. StoreCheck en RetailUpdate). Hij zal voortaan de relaties onderhouden met de adverteerders op de RetailDetail-websites, in het RetailDetail Magazine en in de gepersonaliseerde RetailDetail Food krant. Ook wordt hij het aanspreekpunt voor de partners en sponsors van de RetailDetail-events. 

 

De toekomstgerichte visie van RetailDetail heeft me overtuigd,” zegt Kjëll Bries. “Na twee en een half jaar in de sector van de retailvakbladen kan ik hier een breder speelveld bestrijken: online, in print en evenementieel, zowel in food als non-food.” 

 

“Ik ben erg blij dat we onze expansie kunnen verderzetten en ik wens Kjëll alle succes toe,” reageert RetailDetail-oprichter Jorg Snoeck. “Deze aanwerving kadert in onze ambitie om ook de komende jaren sterk te blijven groeien.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.