RetailDetail verwelkomt Kjëll Bries

RetailDetail verwelkomt Kjëll Bries

Het blijft bewegen bij RetailDetail: zopas hebben we een nieuwe accountmanager aangeworven. Kjëll Bries wordt het aanspreekpunt voor onze partners en adverteerders.

Groeiambitie

Kjëll studeerde communicatiemanagement (commerciële communicatie) aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen en deed werkervaring op bij reclamebureau C&C Advertising en uitgeverij Editing Media Group (o.a. StoreCheck en RetailUpdate). Hij zal voortaan de relaties onderhouden met de adverteerders op de RetailDetail-websites, in het RetailDetail Magazine en in de gepersonaliseerde RetailDetail Food krant. Ook wordt hij het aanspreekpunt voor de partners en sponsors van de RetailDetail-events. 

 

De toekomstgerichte visie van RetailDetail heeft me overtuigd,” zegt Kjëll Bries. “Na twee en een half jaar in de sector van de retailvakbladen kan ik hier een breder speelveld bestrijken: online, in print en evenementieel, zowel in food als non-food.” 

 

“Ik ben erg blij dat we onze expansie kunnen verderzetten en ik wens Kjëll alle succes toe,” reageert RetailDetail-oprichter Jorg Snoeck. “Deze aanwerving kadert in onze ambitie om ook de komende jaren sterk te blijven groeien.”