Retailhub exclusief open voor individuele tours

Foto: RetailDetail

Voor wie ook eens met een kleine groep of zelfs alleen een inspiratietour in de retailhub wil volgen, organiseert RetailDetail deze zomer exclusief open tours. 

 

Deze zomer voor iedereen

Hoe ziet de toekomst van de winkelstraat eruit? En hoe kun je je bedrijf klaarmaken voor morgen? Retailhub is als uniek inspiratie- en kenniscentrum voor de handelssector een onmisbaar platform voor wie de ingrijpende veranderingen in de sector wil begrijpen. In de komende zomermaanden stelt retailhub zich daarom exclusief open voor iedereen, ook voor kleine groepen en zelfs individuele bezoekers.

 

"Omdat we iedereen de kans willen geven om mee te zijn in het radicaal nieuwe retaillandschap, maken we de inspiratietours in retailhub deze zomer voor iedereen toegankelijk, ook aan een toegankelijke prijs", zegt CEO Peter Somers van RetailDetail. In juli en augustus is het mogelijk om rondleidingen te boeken aan uitzonderlijke kortingen van meer dan 30%.

 

Op inspiratietour of retailhunt

De open tours zijn er voor ondernemers en kleinere groepen. Deelnemers kunnen individueel of in groep de inspiratietour bij retailhub volgen, al dan niet gevolgd door een retailhunt door Antwerpen, die in een viertal uur langs de meest innovatieve concepten van de Koekenstad leidt – inclusief professionele omkadering. 

 

  • Inspiratietour bij retailhub (1,5 à 2u) 

    • Bij min 6. deelnemers € 77,5 pp (ipv € 125) -> datum naar keuze

    • Individuele deelname € 87,5 pp -> open tours op 10/7, 6/8 of 21/8

 

  • Retailhunt Antwerpen (3 à 4u) 

    • Bij min. 15 deelnemers aan € 82 pp (ipv €117) -> datum naar keuze

    • Individuele deelname aan € 92 pp -> open tours op 10/7, 6/8 of 21/8

 

Voor privégroepen met grotere aantallen gelden andere voorwaarden. Boek nu je tour aan de exclusieve zomervoorwaarden of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.