Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat
Foto: RetailDetail

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

 

Future Trends Sessions, ‘bootcamp style’

Het kenniscentrum retailhub van RetailDetail organiseert samen met huis van de toekomst Living Tomorrow workshops in heuse bootcamp-stijl, om jouw team, klanten en stakeholders de gepaste innovatiestart te laten nemen. Geen saaie theorie, maar steeds gekoppeld aan de praktijk.


In een interactieve ontdekkingstocht van anderhalf uur door de megatrends van morgen, leren bedrijven dankzij de Future Trend Sessions welke impact de toekomst zal hebben op hun organisatie, wie hun klanten zullen zijn en wat hun persoonlijke strategiemap morgen wordt. 

 

Living Tomorrow stelt in samenwerking met retailhub in de Future Trends Sessions immers haar 20 jaar aan ervaring en feedback van honderden samenwerkingen met bedrijven en miljoenen bezoekers ter beschikking. De deelnemers krijgen interactieve opdrachten die de belevenis naar een hoger en gepersonaliseerd niveau brengen.

 

Elke Future Trends Session wordt op maat van je bedrijf gemaakt, in lijn met het doel dat je die dag voor ogen hebt. Gevolgd door een interactieve inspiratietour door retailhub, het kenniscentrum van liefst 1250 m² van RetailDetail in Antwerpen, krijg je op een ontspannende manier nieuwe ideeën.

 

Samen met ervaren innovatiemanagers aan de slag

Met de opgedane kennis en inspiratie ook meteen aan de slag gaan? Laat je dan begeleiden door professionele innovation managers en kies voor het volledige dagprogramma ‘Innovation Workshop’ in Antwerpen. Deelnemers kiezen voor een workshop in twee of drie delen, met een flexibel programma van drie uur of zes uur.

 

Tijdens de Innovation Workshop worden deelnemers in kleine groepen verdeeld en gaan ze onder intensieve begeleiding actief aan de slag met alle opgedane kennis en inzichten. Je krijgt de juiste tools aangereikt om via ‘idea generation’ te zoeken naar innovatieve opportuniteiten.

 

Via ‘break out’-sessies bouw je samen aan echte waardeproposities en businessmodellen. Dit kan ook over jouw huidige portfolio of business-vraagstukken gaan, die de teams dan ‘stress-testen’ voor de nabije toekomst. Achteraf kan je makkelijk voortborduren, aangezien de rapporten nog maanden na de sessie ter beschikking blijven op een online platform. 

 

Meer informatie? Stuur een berichtje naar info@retaildetail.be of bel 03 500 89 59.