Retailprofeet Doug Stephens presenteert nieuw boek op RetailDetail Congress

Retailprofeet Doug Stephens presenteert nieuw boek op RetailDetail Congress

Retailprofeet Doug Stephens is er weer, met een nieuw boek! Na de bestseller "The Retail Revival" gaat zijn volgende boek over de toekomst van verkopen in een post-digitale wereld. Je hoort er alles over op het RetailDetail Congress op 27 april.

Retail heruitvinden voor de post-digitale wereld

De voorspellingen van de Amerikaanse retailkenner en futurist Doug Stephens zijn uitgekomen, en hoe! Online giganten als Amazon en Alibaba maken een duizelingwekkende groei door, terwijl heel wat vaste waarden in de winkelstraten hun deuren hebben moeten sluiten. Een nieuwe consument is opgestaan, met nieuwe gewoontes en nieuwe noden, en iedereen voelt het.

 

Doug Stephens was één van de eersten om te midden al dat technologische geweld te pleiten voor meer menselijkheid in de retail en om de medewerker het verschil te laten maken. In zijn nieuwste boek "Reengineering Retail: The Future of Selling in a Post-Digital World" gaat hij verder in op het thema ‘verkopen’ in het gedigitaliseerde winkellandschap. 

 

Wat we tot nu toe hebben gezien, is volgens hem immers nog maar het begin. Het hele concept ‘winkel’ – en hoe consumenten daar dan in winkelen – gaat verregaand veranderen, meent de retailprofeet. Zelfs omzet als economisch model moeten we heruitvinden, klinkt het.

 

 

Vanuit zijn nieuwe boek zal Doug Stephens op het RetailDetail Congress concreet toepasbare strategieën delen met het publiek. Hoe word je een winnaar en geen verliezer? Hoe pakken slimme merken en retailers het vandaag aan? Schrijf je nu in voor het RetailDetail Congress 2017 om het te weten te komen.