Rotterdamse Media Markt geeft Polare duwtje in de rug

Rotterdamse Media Markt geeft Polare duwtje in de rug

De Rotterdamse vestiging van Media Markt gaat de plaatselijke Polare een handje toesteken in zijn zoektocht naar voldoende geld voor de redding. Het gaat de komende tijd de crowdfundingactie van het filiaal in beeld brengen.

Donner moet blijven

De Media Markt in Rotterdam gaat zijn klanten de komende periode attent maken op de actie Donnermoetblijven.nl, die het Rotterdamse filiaal van Polare, voorheen Donner, wil redden. De winkel zal de actie promoten door ze op LED-schermen te zetten en in de folders. Ook online zal er aandacht besteed worden aan de actie.

 

"We willen het niet over onze kant laten gaan om zo'n mooi en oud bedrijf als Donner uit het centrum te laten verdwijnen", stelt vestigingsdirecteur Marcel Captein aan RetailNews. Media Markt hoopt ook andere filialen in te zetten om lokaal de crowdfundingactie van Polare te ondersteunen.

 

Directeur van Media Markt Nederland Barry van Ruiven wil al langer dat lokale retailers samenwerken om winkelstraten levendig te houden. Hij pleit onder andere voor meer samenwerking tussen bedrijven, overheid en projectontwikkelaars. Met deze actie zet Media Markt alvast zelf de eerste stap in de juiste richting.

Tags: