Rotterdamse Media Markt geeft Polare duwtje in de rug | RetailDetail

Rotterdamse Media Markt geeft Polare duwtje in de rug

Rotterdamse Media Markt geeft Polare duwtje in de rug

De Rotterdamse vestiging van Media Markt gaat de plaatselijke Polare een handje toesteken in zijn zoektocht naar voldoende geld voor de redding. Het gaat de komende tijd de crowdfundingactie van het filiaal in beeld brengen.

Donner moet blijven

De Media Markt in Rotterdam gaat zijn klanten de komende periode attent maken op de actie Donnermoetblijven.nl, die het Rotterdamse filiaal van Polare, voorheen Donner, wil redden. De winkel zal de actie promoten door ze op LED-schermen te zetten en in de folders. Ook online zal er aandacht besteed worden aan de actie.

 

"We willen het niet over onze kant laten gaan om zo'n mooi en oud bedrijf als Donner uit het centrum te laten verdwijnen", stelt vestigingsdirecteur Marcel Captein aan RetailNews. Media Markt hoopt ook andere filialen in te zetten om lokaal de crowdfundingactie van Polare te ondersteunen.

 

Directeur van Media Markt Nederland Barry van Ruiven wil al langer dat lokale retailers samenwerken om winkelstraten levendig te houden. Hij pleit onder andere voor meer samenwerking tussen bedrijven, overheid en projectontwikkelaars. Met deze actie zet Media Markt alvast zelf de eerste stap in de juiste richting.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.