Runnersworld in Dordrecht heropend

Runnersworld in Dordrecht heropend

Nadat Runnersworld in Dordrecht twee jaar uit het stadsbeeld verdween, is er opnieuw een vestiging opengegaan van de hardloopwinkelketen. De winkel heropende op 1 april, en dat was geen grap.

Nauw samenwerken met professionals

De winkel aan de Korte Parallelweg in Dordrecht heeft een oppervlakte van 200 m². Klanten kunnen er terecht voor hardloopkleding, -schoenen en -accessoires en ze kunnen ook persoonlijk advies krijgen van de aanwezige verkopers, die allen zelf fanatieke lopers zijn. De Runnersworld in Dordrecht werkt daarnaast ook nauw samen met een podotherapeut en een adviseur op gebied van hardloopblessures.

 

"Vanaf 1 april is en blijft het onze zorg om lopers van alle niveaus zich hier thuis te laten voelen. Hopelijk leiden onze adviezen en aandacht ertoe dat zij de deur uitstappen met nog meer zin in hardlopen. Dat zie ik echt als onze belangrijkste taak. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat op deze goed bereikbare locatie kunnen bewerkstelligen", zegt Jurgen Holling, eigenaar van de Runnersworld in Dordrecht.

Tags: