Tanger Markt en TEDi openen nieuwe winkels in Rotterdam | RetailDetail

Tanger Markt en TEDi openen nieuwe winkels in Rotterdam

Tanger Markt en TEDi openen nieuwe winkels in Rotterdam

Zowel discounter TEDi als supermarktketen Tanger Markt hebben een pand gehuurd voor het openen van een nieuw filiaal in Rotterdam. Beide winkels zullen nog dit jaar hun deuren openen.

Open in december

De discounter huurt een pand van 450 m² in winkelcentrum Zuidplein. TEDi verkoopt voornamelijk cadeau- en decoratieartikelen, speelgoed, schrijfwaren en andere producten voor dagelijks gebruik. Het is vooral gekend vanwege zijn assortiment producten die worden verkocht aan 1 euro.

 

Tanger Markt van zijn kant huurt circa 1.050 m² aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. Tanger Markt is een supermarktketen die zich richt op de meer exotische keuken. Het verkoopt ingrediënten uit verschillende landen en heeft winkelpaden die zijn ingedeeld volgens land, zoals Marokko, Turkije, Suriname, Iran en meer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

'Mishandelde' eenden weg bij Plus, wel in 'diervriendelijke' dons

06/07/2018

Er komt veel reactie op de beelden van hardhandig eendentransport bij Nederlandse pluimveehouders. Supermarktketen Plus haalt per direct al het eendenvlees van slachterij Tomassen Duck-To uit het schap, maar de dons blijkt ook in "diervriendelijk" beddengoed te zitten.