Tanger Markt en TEDi openen nieuwe winkels in Rotterdam | RetailDetail

Tanger Markt en TEDi openen nieuwe winkels in Rotterdam

Tanger Markt en TEDi openen nieuwe winkels in Rotterdam

Zowel discounter TEDi als supermarktketen Tanger Markt hebben een pand gehuurd voor het openen van een nieuw filiaal in Rotterdam. Beide winkels zullen nog dit jaar hun deuren openen.

Open in december

De discounter huurt een pand van 450 m² in winkelcentrum Zuidplein. TEDi verkoopt voornamelijk cadeau- en decoratieartikelen, speelgoed, schrijfwaren en andere producten voor dagelijks gebruik. Het is vooral gekend vanwege zijn assortiment producten die worden verkocht aan 1 euro.

 

Tanger Markt van zijn kant huurt circa 1.050 m² aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. Tanger Markt is een supermarktketen die zich richt op de meer exotische keuken. Het verkoopt ingrediënten uit verschillende landen en heeft winkelpaden die zijn ingedeeld volgens land, zoals Marokko, Turkije, Suriname, Iran en meer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.

Opinie: “Help, er zit een Chinees in mijn broek!”

08/05/2018

Techbedrijven als Alibaba en Amazon gaan er met uw data vandoor, Europa stond erbij en keek ernaar. En de merken en retailers? Die sponsoren de hele operatie, zodat hun grootste concurrenten nog groter worden.

Nieuwe directie voor Xenos

08/05/2018

Blokker Holding heeft de verkoop van 110 Xenos-winkellocaties aan Casa nu formeel afgerond. De zestig resterende Xenos-winkels krijgen een nieuwe directie.