Total lanceert nieuw winkelconcept bij tankstations | RetailDetail

Total lanceert nieuw winkelconcept bij tankstations

Total lanceert nieuw winkelconcept bij tankstations

Total lanceert vanaf volgende maand een nieuw winkelconcept bij zijn tankstations, met een grotere focus op vers. Het eerste station dat het nieuwe concept mag verwelkomen is dat van Zaandam.

"Ongedwongen sfeer"

In het nieuwe concept zal een bakkerseiland centraal staan, waar klanten kunnen afrekenen, maar waar ook sappen, smoothies en broodjes vers klaargemaakt worden. Volgens de ontwerpers van het nieuwe concept moet de kassier zo meer in contact staan met de klant en vervult hij meer de rol van een 'host'.

 

"Het nieuwe Food/Shopconcept moet een plek worden waar je met bekenden, onbekenden of collega's kan afspreken om even bij te praten, tot rust te komen, de krant te lezen en gelijktijdig je mobiele device op te laden. Dit alles in een ongedwongen, gezellige sfeer", aldus de ontwerpers.

 

Op 19 november opent het eerste 'Total Café Bonjour' in Zaandam. Als alles volgens plan loopt, dan zal de tweede locatie in februari van volgend jaar geopend worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.