Touring Verzekeringen opent nieuwe winkel in Namen

Touring Verzekeringen opent nieuwe winkel in Namen

Touring Verzekeringen opent nieuwe winkel in Namen

Touring Verzekeringen heeft in Namen een nieuwe winkel geopend volgens zijn nieuwe concept. De eerste winkel van dat concept werd eind vorig jaar geopend in Tour & Taxis in Brussel.

Click-Call-Face

Het nieuwe concept werkt volgens het principe van Click-Call-Face, waarbij klanten worden gestimuleerd om hun verzekeringen online in orde te brengen, maar waar ook ruimte is om rechtstreeks in contact te komen met de medewerkers van Touring. De aanwezigheid van een fysieke winkel is een belangrijke factor in het vertrouwen voor de consument”, aldus algemeen directeur Hans Vranken. "In het geval van vragen of problemen weet de klant dan waar naartoe te gaan."

 

In de winkel komen klanten eerst voorbij een interactieve terminal, waar ze de reden voor hun bezoek kunnen doorgeven. Daarnaast is er ook een Smart Corner, waar klanten zelf hun verzekeringen online kunnen in orde brengen en waar bestaande klanten telefonisch contact kunnen hebben met medewerkers van Touring. Tot slot zijn er ook medewerkers aanwezig in de winkel die klanten stap per stap kunnen begeleiden.

 

“Elk jaar ontvangen we ongeveer 65.000 bezoekers in één van onze tien winkels. Ongeveer 60 procent van hen had niet moeten komen, omdat het evengoed online of via het callcenter had kunnen worden afgehandeld”, aldus Vranken. Hij voegt er aan toe dat in België veel minder verzekeringen online of via telefoon worden afgesloten dan in het buitenland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.