ToyChamp opent 31ste vestiging in Groningen

ToyChamp opent 31ste vestiging in Groningen
ToyChamp

Op 16 juli opent ToyChamp een nieuwe vestiging in Groningen, meteen de 31ste winkel van de Belgisch-Nederlandse speelgoedformule. Op dit moment telt de retailer 21 filialen in Nederland en 9 in België.

 

Mijlpaal van 1.600 m²

Volgende week donderdag, 16 juli, zal een nieuwe ToyChamp-winkel, goed voor een oppervlakte van 1.600 vierkante meter, plechtig de deuren openen in winkelcentrum ‘Sontplein’ te Groningen. De winkelketen was al langer op zoek naar een geschikte locatie in de Noord-Nederlandse stad. “Groningen heeft een enorm achterland”, zegt CEO Koen Nolmans.

 

Met de nieuwe winkel, de 22ste in Nederland, bereikt de keten naar eigen zeggen ook een echte mijlpaal. Nooit eerder was er een speelgoedketen in Nederland met meer dan 21 grote winkels, beweren de initiatiefnemers immers.

 

Trouw aan het concept van de keten zal beleving in Groningen centraal staan: de winkel is opgebouwd rond verschillende droomwerelden, bestaande uit corners van verschillende merken zoals Lego en Playmobil. Net zoals in de andere winkels van ToyChamp, kan de klant in Groningen bovendien ook terecht voor andere artikelen zoals school- en schrijfwaren, multimedia en seizoensartikelen.