Turnhout krijgt er De Keuken-Tafel bij

Turnhout krijgt er De Keuken-Tafel bij

Turnhout krijgt er vrijdag een winkel in tafeldecoratie en kookaccessoires bij. Dan opent op de Parklaan immers De Keuken-Tafel, een initiatief van Delhaize-koppel Dirk Boeren en Nele Verstraete.

Uitbater van Delhaize start decoratiewinkel

Boeren en Verstraete hebben ervaring in de retailsector: zo baten ze al AD Delhaizes uit in Beerse, Turnhout en Vosselaar, net als de Proxy Delhaize in het Utopolis-complex in Turnhout. Vanaf vrijdag komt daar De Keuken-Tafel bij, een winkel voor tafeldecoratie en kookaccessoires. Dat eerste deel wordt ingevuld door de Home Collection van Pomax, voor de kookaccessoires doen de uitbaters een beroep op diverse merken.

 

Boeren ziet synergiemogelijkheden tussen beide initiatieven: in de Delhaize-winkels kunnen spaarprogramma’s worden opgezet voor producten in De Keuken-Tafel, en klanten van die laatste kunnen kortingbonnen voor de lokale vestigingen van Delhaize krijgen aangeboden, zegt hij in een gesprek met ‘Made in Kempen’. Voorts sluit het gamma aan: wiie een feestje organiseert, kan zijn inkleding bij De Keuken-Tafel halen en zijn voeding bij Delhaize.