Twan van Meel krijgt leiding over AH-franchisenemers | RetailDetail

Twan van Meel krijgt leiding over AH-franchisenemers

Twan van Meel krijgt leiding over AH-franchisenemers

Twan van Meel wordt de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Albert Heijn Franchisenemers (VAHFR). Hij volgt in die positie Frits van der Heide op, die drie jaar aan het hoofd van de vereniging stond en daarmee zijn termijn heeft volbracht.

Conflicten oplossen

Van Meel is zelf eigenaar van een Albert Heijn in het Brabantse Made en zetelt al een jaartje in het bestuurt van de VAHFR. Hij zal nu de opdracht krijgen om enkele conflicten tussen het hoofdkantoor en de franchisenemers van Ahold op te lossen. Zo loopt er momenteel nog een conflict rond de verdeling van de Allerhandeboxen. Huidig voorzitter Van der Heide hoopt dat probleem nog op te lossen voor het einde van zijn voorzitterschap.

 

Van der Heide heeft besloten om niet in te gaan op een nieuwe termijn als voorzitter. Hij wil nu meer aandacht geven aan zijn gezin en zijn twee eigen winkels. Zo zal hij werk maken van de verbouwing van zijn Albert Heijn aan de Rijksweg in Groningen. Dat schrijft Distrifood.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.