Twee nieuwe vestigingen The Read Shop Express

Twee nieuwe vestigingen The Read Shop Express

The Read Shop Express heeft twee nieuwe vestigingen geopend, in Katwijk en Voorburg. De winkel in Katwijk is de tweede volgens het nieuwe concept.

The Read Shop 2.0

De vestiging in Katwijk werkt volgens het nieuwe 2.0-concept, dat onder meer uitgerust is met een Instore Kiosk. Die kiosk beschikt over een touchscreen, waarmee klanten doorheen het hele online boekenassortiment van The Read Shop kunnen struinen. De keten wil dit jaar nog meer vestigingen openen die het nieuwe concept gebruiken, om de online verkoop te stimuleren en te vermijden dat klanten naar een andere winkel stappen als ze een boek niet vinden.

 

De eerste winkel met het nieuwe concept opende in september al zijn deuren in 't Harde. Naast de toevoeging van de Instore Kiosk werd toen ook de hele inkleding van de winkel aangepakt. "Tot nu toe reageren klanten heel positief als we ze op de mogelijkheden wijzen en de Instore Kiosk laten zien. Het is dan ook erg belangrijk dat wij er goed mee omgaan en onze medewerkers op de juiste manier opleiden", wist de uitbater in 't Harde toen te vertellen.

Tags: