Twee nieuwe vestigingen The Read Shop Express | RetailDetail

Twee nieuwe vestigingen The Read Shop Express

Twee nieuwe vestigingen The Read Shop Express

The Read Shop Express heeft twee nieuwe vestigingen geopend, in Katwijk en Voorburg. De winkel in Katwijk is de tweede volgens het nieuwe concept.

The Read Shop 2.0

De vestiging in Katwijk werkt volgens het nieuwe 2.0-concept, dat onder meer uitgerust is met een Instore Kiosk. Die kiosk beschikt over een touchscreen, waarmee klanten doorheen het hele online boekenassortiment van The Read Shop kunnen struinen. De keten wil dit jaar nog meer vestigingen openen die het nieuwe concept gebruiken, om de online verkoop te stimuleren en te vermijden dat klanten naar een andere winkel stappen als ze een boek niet vinden.

 

De eerste winkel met het nieuwe concept opende in september al zijn deuren in 't Harde. Naast de toevoeging van de Instore Kiosk werd toen ook de hele inkleding van de winkel aangepakt. "Tot nu toe reageren klanten heel positief als we ze op de mogelijkheden wijzen en de Instore Kiosk laten zien. Het is dan ook erg belangrijk dat wij er goed mee omgaan en onze medewerkers op de juiste manier opleiden", wist de uitbater in 't Harde toen te vertellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.