Vegabox krijgt veganistisch zusje

Vegabox krijgt veganistisch zusje

De Vegabox krijgt er een veganistisch zusje bij: de Veganbox zal volgens hetzelfde concept en dezelfde filosofie worden opgebouwd, maar dan alleen met plantaardige producten.

Maaltijdbox zonder abonnement

De Vegabox is het initiatief van Remco Peters en Mario Bosveld. Zij leveren hun maaltijdboxen met ingrediënten om vegetarisch te koken op aanvraag aan huis, zonder te werken met een abonnementsformule. De consumenten kunnen hun bezorgdag zelf kiezen, indien ze uiterlijk daags voordien voor 14u bestellen.

 

Op vraag van het cliënteel komt er nu een veganistische variant op de Vegabox: dit betekent dat in deze box geen producten van dierlijke oorsprong zoals eieren of kaas worden opgenomen. Net als de Vegabox bevat de Veganbox voor minstens 80% biologische producten, maar voor de Veganbox werken Peters en Bosveld ook samen met Provamel, een biologische aanbieder van sojaproducten. Voor de groenten wordt samengewerkt met PuurDichtbij, dat verse producten van boeren in de buurt levert.

 

De Vegabox en de Veganbox zijn beschikbaar voor 2, 3 en 4 personen. Ze kosten 27,50 euro (voor 2), 34,00 euro (voor 3) en 40,50 euro (voor 4), inclusief de aflevering aan huis.

Tags: