Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping | RetailDetail

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping
Shutterstock

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Uitbreiding met winkels en kantoren

Hema, ICI Paris XL, Leonidas, Proximus, H&M en Standaard Boekhandel openen allemaal nog dit jaar een nieuwe winkel op A12 Shopping Daarnaast verhuist Panos naar een nieuwe plek binnen het complex, schrijft GVA. 

 

Volgende week donderdag wordt een nieuwe uitbreiding officieel geopend, met daarin naast vijf nieuwe winkels ook een aantal gemeubelde kantoorruimtes, die door de retailers en hun medewerkers kunnen worden gebruikt als co-workingruimtes. Het winkelpark heeft een totale oppervlakte van ongeveer 30.000 m².

 

Ontwikkelaar Quest for Property voelde zich genoodzaakt het winkelgebied een andere bestemming te geven, nadat het als woonboulevard geen succes was. In 2003 stonden zo alle winkelpanden, behalve één, gewoon leeg. Decathlon was de eerste keten die de stap waagde, maar ook Nike opende er een fabriekswinkel. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.