Voormalig V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders | RetailDetail

Voormalige V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders

Voormalige V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders

Het vroegere pand van V&D in Heerlen en het pand ernaast worden vanaf 1 maart verbouwd. De locatie krijgt in het voorjaar van 2018 nieuwe huurders, waaronder mogelijk H&M.

Outlet verdwijnt

Deze maand zijn op de begane grond in het pand aan de Promenade nog de outletwinkels van Berden Mode en Houtbrox ondergebracht, zo meldt De Limburger. Berden Wonen en Mode, dat vorig najaar de 24 winkels en de voorraad van de failliete modeketen HoutBrox kocht, verkoopt hier een deel van de vooraad van HoutBrox.   

 

Ook het pand ernaast, waar nu kledingketen WE is gevestigd, ondergaat een renovatie. Vastgoedonderneming Metroprop, de eigenaar van de beide panden, wil de locatie van in totaal 14.000 m² aanpassen voor verhuur aan twee of drie grotere formules.

 

Een van de nieuwe huurders wordt mogelijk H&M. De kledingketen heeft nu met een winkel van 1400 m², waarvan 300 m² op de begane grond, in het Coriocenter in de Heerlense binnenstad.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.