Wasbar opent tweede Antwerpse vestiging | RetailDetail

Wasbar opent tweede Antwerpse vestiging

Wasbar opent tweede Antwerpse vestiging

Wasbar opent op 15 december zijn tweede in Antwerpen, zijn vierde vestiging in totaal. Daarbij worden er ook nieuwe wasmachines in gebruik genomen en wordt er een nieuw foodgamma gelanceerd.

Expansie naar buitenland

"We zijn continu op zoek naar goede beschikbare panden. Afhankelijk van de opportuniteiten plannen we zo onze uitbreiding verder in. In de toekomst plannen we natuurlijk ook om uit te breiden in andere Vlaamse steden en Brussel, al dan niet onder de vorm van franchises”, aldus Stef Meulemans, CEO van Top Brands. Dat is sinds vorig jaar de eigenaar van Wasbar en heeft grote plannen met de aanwinst: volgend jaar moeten immers de eerste vestigingen in het buitenland de deuren openen.

 

Bij de nieuwe vestiging in Antwerpen zullen voor het eerst de allernieuwste wasmachines en drogers van AEG worden gebruikt. Die zullen later ook geïnstalleerd worden in alle andere vestigingen van het wasconcept. In de nieuwe vestiging wordt ook een nieuw foodgamma gelanceerd, dat vooral mikt op gezondere voeding.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.

Belgisch fonds dicht bij overname HEMA

09/05/2018

De Belgische Core Equity-holding zou dicht bij een overname van HEMA staan: er zou een mondeling akkoord zijn, de handtekeningen zouden snel kunnen volgen.