Winkel veilig openen? Makkelijk dankzij deze innovatieve retailoplossingen

Corona-oplossingen van Creaplan
Foto's Creaplan

(publireportage) De gezondheid van klant en werknemer garanderen in coronatijden? Geen evidentie. Daarom ontwikkelde standen- en interieurbouwer Creaplan een innovatieve reeks meubilair die retailers in staat stelt hun winkels veilig in te richten.

 

Verdeel beschermingsmateriaal met touchless health display

Beschermingsmateriaal voorzien op een nette en hygiënische manier kan een uitdaging zijn. Met een health display aan de ingang bundel je alles, van touchless handgelpompje over mondmaskers tot tissues. De displays van Creaplan zijn beschikbaar als losstaande units of wandmeubels, en worden volledig op maat ontworpen in lijn met je branding.

 

Garandeer social distancing met scheidingswanden

We zagen al heel wat geïmproviseerde scheidingswanden de revue passeren, maar wie een langdurige oplossing zoekt, kiest beter voor kwaliteit. Creaplan ontwikkelde stijlvolle tussenschotten die perfect tussen kassa’s, kappersstoelen en zelfs tafels in restaurants passen. Ze bieden een extra beschermingslaag tussen klanten en medewerkers onderling, zonder dat je moet inboeten op stijl en design.

 

Temperatuurcheck van bezoekers met behulp van een heat display

De meest opvallende innovatie is misschien wel de heat display. Een warmtesensor scant de temperatuur van de bezoeker alvorens hij de ruimte betreedt. Een werknemer inschakelen om de scanner te bedienen is niet nodig, de bezoeker krijgt namelijk instructies via een touchless scherm. Extra mooi meegenomen: de heat display is 100% made in Belgium. Dat is niet alleen duurzaam, ook ben je zeker dat alle Europese privacyregels gevolgd worden.

 

Overal propere handen dankzij een mobiele wastafel

Alcoholgel om de handen te ontsmetten is enorm doeltreffend, maar veelvuldig gebruik zorgt voor droge huid en irritaties. Als oplossing ontwikkelde Creaplan een mobiele wastafel, zodat bezoekers en winkelmedewerkers hun handen kunnen wassen met water en zeep, waar ze ook zijn.

 

Het grote voordeel is dat je geen aansluitingen nodig hebt: de wastafel bevat namelijk een watercontainer en oplaadbare batterij, waardoor je ‘m overal kunt plaatsen. Daarnaast wordt hij standaard geleverd met touchless zeeppompje en ingebouwde vuilnisbak en tissuedispenser, zodat je klanten alles binnen handbereik hebben voor een goede handhygiëne.

 

Duurzame oplossingen voor langdurig gebruik

Hoewel we hopen dat de covid-heisa zo snel mogelijk van de baan is, zullen veel maatregelen deel uitmaken van het nieuwe normaal. Daarom verkiest Creaplan bewust voor duurzame materialen, zoals aluminium en glas. Ook opvolging speelt een belangrijke rol: de interieurbouwer zorgt eveneens voor levering en bijvulling van het beschermingsmateriaal voor de displays. Zo hoeven retailers zelf niet meer op zoek naar mondmaskers en dergelijke.

 

Retailers die op zoek zijn naar oplossingen om de veiligheid van hun werknemers en klanten te verzekeren, kunnen contact opnemen via info@creaplan.be.

Ook te koop op retail.be