Yess! opent nieuw filiaal in Aarschot | RetailDetail

Yess! opent nieuw filiaal in Aarschot

Yess! opent nieuw filiaal in Aarschot

Op 17 november opent discountformule Yess! een nieuwe vestiging in Aarschot. In maart opende de keten al zijn eerste winkel in Roeselare. Yess! is een geesteskind van Bart Coeman, die al naam maakte als oprichter van Fun.

Geen merkproducten

Yess! richt zich voornamelijk op een vrouwelijk publiek van alle leeftijden en verkoopt producten in de categorieën modeaccessoires, verzorging, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoud, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, batterijen en snoep.

 

In de winkel worden geen merkproducten verkocht, om zo de prijzen laag te houden. Een kwart van de in totaal 12.500 artikelen in de winkel kost dan ook minder dan 1 euro. “Wat niet betekent dat we brol verkopen. Integendeel, onze producten kunnen de vergelijking doorstaan met merkartikelen, behalve dan in prijs. Die is bij ons veel interessanter”, zei Coeman daar eerder al over.

 

Het nieuwe filiaal opent op 17 november zijn deuren aan de Herseltsesteenweg in Aarschot, naast een supermarkt van Albert Heijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof – waar ook Galeria Inno toe behoort – zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.