Zeven inspirerende RetailDetail congressen in 2019

Foto RetailDetail

Ook in 2019 organiseert RetailDetail een reeks inspirerende congressen met gereputeerde sprekers uit binnen- en buitenland en unieke netwerkmogelijkheden. Hierbij een overzicht van het programma – én een uniek voordeelaanbod!

 

RetailDetail Omnichannel Congress 2019

Elk jaar belicht RetailDetail de trends in e-commerce en digitalisering tijdens een evenement waarop retailers hun ‘best practices’ delen met het publiek. Dagvoorzitter is retailprofessor Gino Van Ossel, auteur van de boeken ‘Omnichannel in retail’ en ‘Retail: De digitale hysterie voorbij’. Het thema dit jaar is ‘Van Omnichannel naar Optichannel: vind het slimme evenwicht tussen concurrentiekracht, klantgerichtheid en rentabiliteit.’ Aan het eind van de dag reiken we de Omnichannel Award uit.

Wanneer: 31/01/2019

Waar: UGC Mechelen

 

RetailDetail People Congress 2019

Mensen maken het verschil in retail, meer dan ooit - doorheen de digitalisering. Daarom brengen RetailDetail en People On Point voor het eerst een People Congress, waarop bedrijfsleiders hun ervaringen en kennis delen over de impact van hun medewerkers in hun bedrijf. Ze bieden antwoorden op de vraag ‘Hoe maken mensen het verschil in employee & customer engagement?'. Daarbij hebben ze aandacht voor zowel de toekomst van leidinggeven en nieuwe leiderschapsstructuren, als voor de toekomst van het personeel op de winkelvloer en de impact van het engagement van medewerkers op de klantervaring.

Wanneer: 21/02/2019

Waar: Living Tomorrow - Vilvoorde

 

RetailDetail Trade & Shopper Marketing Congress 2019

Hoe maak je van het winkelend publiek ook kopers? Doeltreffende 'trade & shopper marketing' is gebaseerd op een grondige kennis van de shopper en de retailer, de ontwikkeling van sterk onderbouwde strategieën en complete plannen en een uitmuntende uitvoering van die plannen. Per slot van rekening wordt de finale beslissing door de shopper genomen op het moment van de aankoop. In samenwerking met expert Luc Desmedt (LD&Co) gaat RetailDetail op zoek naar wat er leeft bij trade en shopper marketeers. Retailers en fabrikanten brengen hun visie op het vakgebied.

Wanneer: 21/03/2019

Waar: Living Tomorrow - Vilvoorde

 

RetailDetail Congress 2019

We beleven een ware omwenteling in retail en koopgedrag. Wie sterker uit die revolutie wil komen, moet snel en vooral wendbaar zijn. Toonaangevende Belgische CEO’s uit de retail presenteren exclusief hun aanvalsplan. Berusten is immers geen optie: retail is ‘back to attack’! De achtste editie van het RetailDetail Congress vindt plaats op 25 april 2019 in San Marco Village, Schelle. Met twee thematische voorprogramma’s, een topaffiche en naar verwachting 600 deelnemers staat dit evenement garant voor waardevolle inzichten en uitgebreide netwerkmogelijkheden tijdens het afsluitende walking dinner.

Wanneer: 25/04/2019

Waar: San Marco Village - Schelle

 

RetailDetail Day 2019

Het marketingevenement van RetailDetail, in samenwerking met retailexpert Gino Van Ossel (Vlerick Business School). De focus ligt op visie, verwachtingen, 'best practices' en succesverhalen op het vlak van marketing- en communicatiestrategieën in retail. Met testimonials van grote retailers en merken, maar ook korte pitches door innoverende start-ups.

Wanneer: 19/09/2019

Waar: UGC Mechelen

 

RetailDetail Food Congress 2019

Er ontstaat een nieuw food-ecosysteem waarin retailers, fabrikanten en dienstverleners naar samenwerking zoeken om de consument beter te bedienen. Het RetailDetail Food Congress spot de trends in de voedingssector met aandacht voor productinnovaties en trends, digitalisering, logistiek, e-commerce, etnomarketing, blurring… Foodprofessionals uit binnen- en buitenland delen hun visie. Netwerken kan op de Mercado, een belevingsmarkt waar fabrikanten hun nieuwste producten en concepten kunnen demonstreren.

Wanneer: 24/10/2019

Waar: Nekkerhal Mechelen

 

RetailDetail Night 2019

De RetailDetail Night is het feestelijke slotakkoord van het retailjaar. Thematische voorprogramma’s graven diep naar de trends in marketing, verkoop, communicatie en logistiek. Het hoofdprogramma brengt het retailjaaroverzicht van Gino Van Ossel (Vlerick Business School), een internationale trendwatcher en de uitreiking van de Folder van het Jaar en de RetailDetail Awards. Daarna is er volop gelegenheid tot ontspannen netwerken met heerlijke food & drinks.

Wanneer: 28/11/2019

Waar: San Marco Village - Schelle

 

Doe uw voordeel met de abonnementsformules van RetailDetail

Mis niets van RetailDetail in 2019:

  • Zeven inspirerende congressen

  • Zes edities van RetailDetail Magazine (interviews, reportages en achtergrondverhalen uit de retailwereld)

  • Acht edities van de RetailDetail Foodkrant (inspiratiekrant voor supermarktondernemers en FMCG-fabrikanten).

Bespaar en neem een extra voordelig jaarabonnement op de RetailDetail Events & Printpublicaties 2019. Maak uw keuze uit onze drie voordeelformules:

  • All-in: 7 congrestickets, 6 RetailDetail Magazines en 8 edities van de Foodkrant voor 2.750 euro i.p.v. 3.995 euro. Uw voordeel: 1.245 euro

  • Events: 7 congrestickets voor 2.565 euro i.p.v. 3.715 euro. Uw voordeel: 1.150 euro

  • Print: een gecombineerd abonnement op RetailDetail Magazine en RetailDetail Food voor 250 euro i.p.v. 280 euro. Uw voordeel: 30 euro.


Wees er snel bij: de actie loopt van 19 december 2018 tot 19 januari 2019. Stuur een e-mail naar info@retaildetail.be en wij bezorgen u een factuur.