Zomeractie: Ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium | RetailDetail

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium
Foto: RetailDetail

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.

 

Labo voor innovatie en unieke concepten

Antwerpen is zelfs voor de grootste multinationale retailers en merken een bruisend laboratorium: vooraanstaande merken en retailers proberen er hun nieuwste concepten uit of lanceren er exclusieve pilootprojecten. Je vindt er innovaties van grote internationale ketens tot baanbrekende startups op wandelafstand van elkaar.

 

De inspirerende Antwerp hunt van RetailDetail brengt je daarom in een halve dag langs een veelheid aan retail-hotspots in verschillende winkelzones, met een mix van concepten in mode, voeding, horeca, design, wonen, reizen en meer. Ervaar er in levenden lijve de innovatiefste winkelformules en krijg de gepaste duiding door een retailexpert.

 

Inspirerende boost tijdens de zomermaanden

“Een aangename tour met verrassende retailconcepten”, aldus een internationale moderetailer die reeds deelnam. “Ik had die dag voorgesteld aan mijn team als een ‘Inspiration day’, en het had een heel positief effect. Het heeft ons een aantal ideeën gegeven voor onze business, maar ook voor onze organisatie.”

 

De Antwerp hunt is ook ideaal te combineren met een bezoek aan retailhub, het grootste retailkenniscentrum in de Benelux met permanent 1200 m² aan technologie, waar je de ‘customer journey’ van de toekomst zelf beleeft via AR/VR, multi-sensorische ervaringen, RFID, beacons, 3D-bodyscanners, slimme koelkasten en spiegels, gezichtsherkenning en nog veel meer…

 

Bekijk Antwerpen eens door andere ogen en maak kennis met een tiental innovatieve conceptstores in het kloppend hart van een toonaangevende winkelstad. Tussen 23 juli en 31 augustus geldt op de Antwerp Hunt tijdelijk een speciale zomerkorting van 20%. Meer informatie? Stuur een berichtje naar info@retaildetail.be of bel 03 500 89 59.
 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.