Autoserviceketen Premio komt naar Nederland

Autoserviceketen Premio komt naar Nederland

De Duitse autoserviceketen Premio gaat nu ook Nederlandse vestigingen openen. In een eerste fase moeten er in Nederland vijf vestigingen komen, tegen 2016 moeten er honderd winkels zijn in België en Nederland samen. In Duitsland heeft de banden- en autoserviceketen al driehonderd aangesloten vestigingen, allemaal in franchise.

“Actieve vraag vanuit de markt”

Griet Destadsbader, marketingmanager bij Goodyear Dunlop Retail Partners Benelux – dat de leiding heeft over Premio – zegt dat ondernemers zelf vragende partij zijn: “Met de uitbouw van het Premio-netwerk beantwoorden we in de eerste plaats aan een actieve vraag vanuit de markt. De branche wordt momenteel geconfronteerd met een afnemende vraag en de concurrentie is moordend”, vertelt ze aan Autokompas.

 

Volgens Destadsbader zijn ondernemers zelf op zoek naar een sterke partij die hen kan ondersteunen bij de uitbreiding van hun werking en die aantoont dat ze kwaliteit leveren. Dankzij Premio kunnen ze onafhankelijk blijven en toch profiteren van de knowhow van een grote organisatie.

 

De eerste Nederlandse vestiging van Premio Banden & Autoservice komt in ’s Hertogenbosch, bij Bossche Banden Service, waar directeur Hans van Ommen alvast heel enthousiast is over zijn nieuwe parner.

Tags: