Bike Totaal breidt uit met twee winkels | RetailDetail

Bike Totaal breidt uit met twee winkels

Bike Totaal breidt uit met twee winkels

Fietsketen Bike Totaal heeft zijn aantal vestigingen met twee verhoogd. De nieuwe Bike Totaal-winkels staan in het Limburgse Heythuysen en het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland.

Leidende fietsformule

Bike Totaal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste formules voor zelfstandige ondernemers met een tweewielerzaak, maar geen franchise- of inkooporganisatie. Daarnaast is de groep de licentiehouder van het bekende fietsenmerk Raleigh voor de Nederlandse markt. Het hoofdkantoor van Bike Totaal is gevestigd in Amersfoort.

 

Bike Totaal George in Oud-Beijerland is een voormalige zelfstandige fietsenhandelaar. Eigenaar George van Zijderveld heeft bewust gekozen om zich aan te sluiten bij een organisatie. "Als zelfstandig ondernemer alleen overleef je tegenwoordig bijna niet meer. Je moet je aansluiten bij een goede organisatie en daarom hebben wij voor Bike Totaal gekozen", zegt hij over de overstap. De nieuwe winkel in Heythuisen is de tweede vestiging van Bike Totaal Peeters, die al gevestigd is in het nabijgelegen Heel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Bol.com gaat fietsen rijklaar aanbieden in fysieke fietsenwinkels

07/03/2018

Nederlandse klanten die bij bol.com een fiets van het merk Union bestellen, kunnen die voortaan rijklaar ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt. De fietsenmaker monteert dan de fiets, zodat die meteen te gebruiken is door de klant.

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.