Bike Totaal breidt uit met twee winkels

Bike Totaal breidt uit met twee winkels

Fietsketen Bike Totaal heeft zijn aantal vestigingen met twee verhoogd. De nieuwe Bike Totaal-winkels staan in het Limburgse Heythuysen en het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland.

Leidende fietsformule

Bike Totaal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste formules voor zelfstandige ondernemers met een tweewielerzaak, maar geen franchise- of inkooporganisatie. Daarnaast is de groep de licentiehouder van het bekende fietsenmerk Raleigh voor de Nederlandse markt. Het hoofdkantoor van Bike Totaal is gevestigd in Amersfoort.

 

Bike Totaal George in Oud-Beijerland is een voormalige zelfstandige fietsenhandelaar. Eigenaar George van Zijderveld heeft bewust gekozen om zich aan te sluiten bij een organisatie. "Als zelfstandig ondernemer alleen overleef je tegenwoordig bijna niet meer. Je moet je aansluiten bij een goede organisatie en daarom hebben wij voor Bike Totaal gekozen", zegt hij over de overstap. De nieuwe winkel in Heythuisen is de tweede vestiging van Bike Totaal Peeters, die al gevestigd is in het nabijgelegen Heel.

Tags: