Dealerdirect groeit jaarlijks 30 procent | RetailDetail

Dealerdirect groeit jaarlijks 30 procent

Dealerdirect groeit jaarlijks 30 procent

Online carbroker Dealerdirect heeft afgelopen jaar 21.000 auto's, motorfietsen, bestelauto's en vrachtwagens van eigenaar helpen veranderen. De onderneming houdt daarmee het groeitempo van 30 procent per jaar vast.

Uitbreiding naar vierde markt

Dealerdirect helpt particulieren en het midden- en kleinbedrijf bij de verkoop van hun voertuigen aan goedgekeurde bedrijven in Nederland, België en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft intussen ook vestigingen in beide landen en breidt in 2013 uit naar een nieuwe markt. Ook staat verhuizing naar een nieuw hoofdkantoor op het programma. Bij Dealerdirect werken intussen vijftig mensen.

 

De 21.000 verkopen waren volgens oprichter Niels Oude Luttikhuis het gevolg van driehonderdduizend online waardetaxaties door de aangesloten autobedrijven. Het bedrijf werkt met verschillende portals, waaronder Ikwilvanmijnautoaf.nl. De onderneming uit Enschede bestaat sinds 2006 en geldt als één van de snelstgroeiende ondernemingen op het gebied van internet in de regio Twente.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Bestellen bij Starbucks kan nu ook via Ford-wagen

24/03/2017

Autobouwer Ford heeft bekend gemaakt dat chauffeurs die beschikken over een wagen met de SYNC3-stemtechnologie binnenkort ook rechtstreeks bestellingen kunnen plaatsen bij koffieketen Starbucks.

Dieselgate: Renault in opspraak, huiszoekingen bij Audi en VW

16/03/2017

Het dieselgate-schandaal mag dan een tijdje achter ons liggen, het onderzoek loopt nog altijd. Gisteren vielen speurders binnen in enkele Duitse vestigingen van Audi en moederbedrijf Volkswagen, en in Frankrijk brengt een uitgelekt rapport Renault zwaar in opspraak.

Back to top