Dynamo Retail Group tekent marketingovereenkomst met Schwalbe

Dynamo Retail Group tekent marketingovereenkomst met Schwalbe

De Dynamo Retail Group heeft een marketingovereenkomst getekend met fietsbandenproducent Schwalbe voor de winkelformules Bike Totaal en Profile 'de Fietsspecialist'. De overeenkomst is vanaf 1 januari 2016 van kracht.

Aanbod beter aansluiten bij vraag

Dankzij de overeenkomst wil de Dynamo Retail Group zijn klanten nog beter informeren op vlak van bandenkeuze. Daarnaast moet het aanbod van Schwalbe in de winkels beter aansluiten bij de behoeftes van de klant.


"Marketingdiensten zoals Instore TV, foldercampagnes en online marketing zijn geschikte platforms om de merkboodschap duidelijk over te brengen. Door kennisdeling met de winkels via de Dynamo Academy zijn de winkels in staat, naast het verhogen van het rendement van het verkoopgesprek, de consument met nog passender advies te bedienen, voor maximale klanttevredenheid", zegt Manager Inkoop bij Dynamo Retail Group, Ewout Paats.


"Middels deze marketingovereenkomst met Dynamo Retail Group zullen we de 'exposure' richting consument vergroten en de relatie en kennisoverdracht uitbreiden met de aangesloten leden", voegt Stefan Treling, Sales Manager bij Schwalbe daar aan toe.

Tags: