Frank De Moor stapt over naar parkeergigant Q-Park

Frank De Moor stapt over naar parkeergigant Q-Park

Macintosh-topman Frank De Moor is gisteren gepresenteerd als de nieuwe baas van parkeergigant Q-Park. Hij volgt daar op 1 augustus Ward Vleugels op.

Afgelopen week weg bij Macintosh

Afgelopen week werd al duidelijk dat De Moor vertrekt bij Macintosh, maar toen was nog niet duidelijk wat de hoogste baas van het retailconcern ging doen. Q-Park, dat parkeergarages beheert in de belangrijkste Nederlandse winkelgebieden, was al enige tijd op zoek naar een opvolger voor Vleugels.

 

"Ik laat Q-Park met pijn in het hart achter, maar het bedrijf is goed gefinancieerd en heeft een positief operationeel resultaat. Met Frank De Moor als CEO ben ik er zeker van dat de onderneming de groeikansen in de toekomst maximaal kan benutten. Q-Park heeft de juiste mensen in huis, een gedegen kwaliteitsfilosofie en de beste locaties en dus een goede basis voor de komende jaren", zei Vleugels.

 

Q-Park beheert 5800 parkeerfaciliteiten in tien landen in Europa. Onder de 18 jaar durende leiding van Vleugels groeide het bedrijf uit tot de leidende aanbieder van betaald parkeren in Nederland.

Tags: