Inboedel Halfords wordt toch verkocht | RetailDetail

Inboedel Halfords wordt toch verkocht

Inboedel Halfords wordt toch verkocht

De komende dagen wordt de inboedel van het failliete Halfords dan toch door de curatoren verkocht tijdens enkele faillissementsveilingen. Die komen er omdat er nu definitief geen doorstart komt.

Online veiling

In november werden ook al enkele verkopen aangekondigd, maar die werden op het laatste moment afgeblazen. De curatoren hadden immers goede hoop op een doorstart, maar die zou er uiteindelijk niet komen. De onafhankelijke franchisenemers van Halfords namen wel al 17 winkels en hun inboedel over en er wordt nog onderhandeld over 14 andere winkels.

 

De curatoren weten nu dus ook welke winkels zeker niet opnieuw de deuren zullen openen, en daarvan zal de inboedel de komende periode verkocht worden. Vanaf 7 januari wordt er een online veiling gehouden voor de winkels van Baarn, Den Haag, Helmond, IJmuiden, Maastricht, Rotterdam, Veenendaal, Weert en Zevenaar. In Amsterdam, Zaandam en Zwijndrecht zijn er deze week nog uitverkopen in de winkels zelf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Bol.com gaat fietsen rijklaar aanbieden in fysieke fietsenwinkels

07/03/2018

Nederlandse klanten die bij bol.com een fiets van het merk Union bestellen, kunnen die voortaan rijklaar ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt. De fietsenmaker monteert dan de fiets, zodat die meteen te gebruiken is door de klant.

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.