Merknaam bandenspecialist Carmasters verdwijnt

Merknaam bandenspecialist Carmasters verdwijnt

Merknaam bandenspecialist Carmasters verdwijnt

De merknaam Carmasters, een keten van onafhankelijke bandenspecialisten, gaat verdwijnen. Uitbaters Profile Tyrecenter en Passion Pneu hebben besloten in de toekomst de focus volledig te richten op die twee merknamen.

Eenduidige communicatie

Ze willen zo in de toekomst een "eenduidige en consistente communicatie" voeren, zowel naar de klant als naar de zakelijke partners. “Daarom zullen we voortaan enkel nog communiceren onder de merknamen Profile Tyrecenter en Passion Pneu. Dat ligt meteen in lijn met de verschillende uitingen die onze klanten herkennen in het straatbeeld en in onze bandencentrales zelf. Zo versterken we beide merken.”, aldus algemeen directeur Jean-Louis Weemaes.

 

Profile Tyrecenter en Passion Pneu vormen in België samen een netwerk van honderd onafhankelijke bandenspecialisten. Daarin verzorgen ze onder andere de banden- en velgenservice voor alle grote leasemaatschappijen en nationale vloten in België. Sinds 2003 vormden ze samen een landelijk netwerk onder de naam Carmasters.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Bol.com gaat fietsen rijklaar aanbieden in fysieke fietsenwinkels

07/03/2018

Nederlandse klanten die bij bol.com een fiets van het merk Union bestellen, kunnen die voortaan rijklaar ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt. De fietsenmaker monteert dan de fiets, zodat die meteen te gebruiken is door de klant.

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.