Nieuw retailconcept bij Shell | RetailDetail

Nieuw retailconcept bij Shell

Nieuw retailconcept bij Shell

Shell heeft vandaag de eerste vestiging van een nieuw retailconcept geopend bij een tankstation in Oisterwijk. Als het nieuwe concept aanslaat, dan zal het in de toekomst ook bij andere tankstations worden gebruikt.

Gastvrijheid

Met Deli by Shell wil Shell het aanbod bij de winkels verder uitbreiden en moeten ze meer een soort buurtwinkel worden. Zo kunnen klanten bij het nieuwe concept volledige verse broden kopen en zijn er ook kwalitatief hoogstaande avondmaaltijden te vinden om mee te nemen.


De medewerker zal voortaan ook niet meer achter glas zitten. In de plaats komt er dicht bij de ingang een welkomstbalie die ook dienst doet als kassa. Zo hoopt Shell een meer gastvrije omgeving te creëren.


"Dit is een uniek concept, dat echt een paar stappen vooruit betekent in de branche. Het wordt echt iets anders dan tot nu toe in deze sector te zien was. Ook in andere landen heeft Shell niet iets dergelijks. Het komt voort uit de behoefte van consumenten aan een efficiënte maar tegelijkertijd bewuste levenswijze", zegt Ewout Eelkman Rooda, manager convenience retail Benelux & Frankrijk bij Shell.


Dit jaar openen er nog drie locaties van Deli by Shell en begin volgend jaar komen daar nog eens twee vestigingen bij. Voorlopig is het nog niet geweten waar dat zal zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Bol.com gaat fietsen rijklaar aanbieden in fysieke fietsenwinkels

07/03/2018

Nederlandse klanten die bij bol.com een fiets van het merk Union bestellen, kunnen die voortaan rijklaar ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt. De fietsenmaker monteert dan de fiets, zodat die meteen te gebruiken is door de klant.

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.