Nieuw retailconcept bij Shell

Nieuw retailconcept bij Shell

Shell heeft vandaag de eerste vestiging van een nieuw retailconcept geopend bij een tankstation in Oisterwijk. Als het nieuwe concept aanslaat, dan zal het in de toekomst ook bij andere tankstations worden gebruikt.

Gastvrijheid

Met Deli by Shell wil Shell het aanbod bij de winkels verder uitbreiden en moeten ze meer een soort buurtwinkel worden. Zo kunnen klanten bij het nieuwe concept volledige verse broden kopen en zijn er ook kwalitatief hoogstaande avondmaaltijden te vinden om mee te nemen.


De medewerker zal voortaan ook niet meer achter glas zitten. In de plaats komt er dicht bij de ingang een welkomstbalie die ook dienst doet als kassa. Zo hoopt Shell een meer gastvrije omgeving te creëren.


"Dit is een uniek concept, dat echt een paar stappen vooruit betekent in de branche. Het wordt echt iets anders dan tot nu toe in deze sector te zien was. Ook in andere landen heeft Shell niet iets dergelijks. Het komt voort uit de behoefte van consumenten aan een efficiënte maar tegelijkertijd bewuste levenswijze", zegt Ewout Eelkman Rooda, manager convenience retail Benelux & Frankrijk bij Shell.


Dit jaar openen er nog drie locaties van Deli by Shell en begin volgend jaar komen daar nog eens twee vestigingen bij. Voorlopig is het nog niet geweten waar dat zal zijn.

Tags: