Porsche krijgt flagshipstore in Nederland

Porsche krijgt flagshipstore in Nederland
Nederland krijgt een Porsche Exclusive Flagship Store: het bestaande Porsche Centrum Amsterdam opent op 12 mei zo'n vestiging die helemaal gericht is op het vervullen van individuele wensen van klanten.

 

De Amsterdammers zijn nu al de grootste Europese dealers van dit Duitse sportmerk. In de nieuwe flagshipstore wordt het complete aanbod van de lijn Porsche Exclusive verkocht, waaronder de nieuwe Porsche 911, de Panamera en de Cayenne. Zolang het technisch mogelijk is, worden individuele wensen van klanten hier vervuld. De werkzaamheden worden door specialisten van Porsche in Duitsland uitgevoerd.

 

Porsche Centrum Amsterdam is onderdeel van Pon, een importeur van verschillende Duitse automerken. Het bedrijf is gevestigd in een recent neergezette showroom vlak buiten de Nederlandse hoofdstad.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Bestellen bij Starbucks kan nu ook via Ford-wagen

24/03/2017

Autobouwer Ford heeft bekend gemaakt dat chauffeurs die beschikken over een wagen met de SYNC3-stemtechnologie binnenkort ook rechtstreeks bestellingen kunnen plaatsen bij koffieketen Starbucks.

Dieselgate: Renault in opspraak, huiszoekingen bij Audi en VW

16/03/2017

Het dieselgate-schandaal mag dan een tijdje achter ons liggen, het onderzoek loopt nog altijd. Gisteren vielen speurders binnen in enkele Duitse vestigingen van Audi en moederbedrijf Volkswagen, en in Frankrijk brengt een uitgelekt rapport Renault zwaar in opspraak.

Back to top