Profile Tyrecenter beste franchiseformule | RetailDetail

Profile Tyrecenter beste franchiseformule

Profile Tyrecenter beste franchiseformule
Profile Tyrecenter is uitgeroepen tot de beste franchiseformule van Nederland. De bandenketen ontving de NFV Franchise Trofee 2012 uit handen van oud-premier Jan-Peter Balkenende.

Primeur voor automotive

Het is voor het eerst dat een formule uit de automotive-industrie de prestigieuze prijs in de wacht sleept. De bandenketen treedt wel in de voetsporen van onder meer Hema, Bruna en Intratuin, die eerder werden uitgeroepen tot de beste franchiseformule van het jaar. Profile Tyrecenter troefde in de finale New York Pizza en Boerenbond/Welkoop af. "De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt."

 

Directeur Harm Nieboer van Profile is natuurlijk erg blij met de onderscheiding. "Wat een eer dat wij de prijs hebben gewonnen. Het winnen is vooral een beloning voor het feit dat wij, franchisenemers en hoofdkantoor, samen veel energie steken in een goede samenwerking. De prijs is een beloning voor iedereen in de organisatie", zegt hij.

 

Voor de NFV Franchise Trofee komen alle 739 leden van de vereniging in aanmerking, met in totaal 29.750 franchisenemers. Een jury beoordeelt jaarlijks drie genomineerden op zeven aspecten, waaronder het verdienmodel, de organisatie, de gerealiseerde groei en de communicatie tussen franchisegever en -nemers. In de jury zitten onder meer directieleden van oud-winnaaars. Profile Tyrecenter heeft 96 franchisers met in totaal 176 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Bol.com gaat fietsen rijklaar aanbieden in fysieke fietsenwinkels

07/03/2018

Nederlandse klanten die bij bol.com een fiets van het merk Union bestellen, kunnen die voortaan rijklaar ophalen bij een fietsenwinkel in de buurt. De fietsenmaker monteert dan de fiets, zodat die meteen te gebruiken is door de klant.

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.