Bauhaus opende Bauhaus Café | RetailDetail

Bauhaus opende Bauhaus Café

Bauhaus opende Bauhaus Café

Bouwmarkt Bauhaus opent in haar eerste Nederlandse vestiging in Groningen het Bauhaus Café, een luxueuze lunchroom die plaats biedt aan een dertigtal gasten. Het Bauhaus Café, dat tot stand kwam in samenwerking met Lekkerland, biedt een assortiment van koffievarianten, broodjes, verse sappen en snacks.

"Consumenten denken niet meer in traditionele kanalen"

“Het Bauhaus Café volgt de trend dat consumenten steeds minder in traditionele kanalen denken en overal een kwalitatief goed foodservice aanbod verwachten”, stelt verkoopdirecteur van Lekkerland Hans Oberg. “Het is de strategie van Lekkerland om partner te zijn van winkelformules die gemakkelijke foodservice consumptie bieden.” Lekkerland is leverancier van alle foodproducten bij Bauhaus.

 

Matthieu Moons, directeur van Bauhaus Nederland, is ook tevreden met de samenwerking: “Wij hebben vertrouwen in de toegevoegde waarde van Lekkerland op het gebied van foodserviceconcepten. De begeleiding, advisering en logistiek van Lekkerland is bepalend geweest voor dit resultaat.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken. 

"Bouwmarkt Hornbach het goedkoopst"

28/03/2018

De Nederlandse Consumentenbond wijst Hornbach opnieuw aan als de meest voordelige bouwmarkt van Nederland. De prijzen van doe-het-zelfartikelen blijken bij de Duitse bouwmarktketen gemiddeld 13% goedkoper dan bij de concurrenten.

Hornbach groeit boven de vier miljard euro omzet

23/03/2018

De Duitse bouwmarktketen Hornbach haalde in zijn vorige boekjaar, dat 28 februari afliep, meer dan vier miljard euro omzet. De totale omzetgroei bedroeg 5,1%: in Nederland was er dubbelcijferige groei, de Duitse thuismarkt stagneert.