Carpetright doneert voor bouw Prinses Máxima Centrum | RetailDetail

Carpetright doneert voor bouw Prinses Máxima Centrum

Carpetright doneert voor bouw Prinses Máxima Centrum

Carpetright heeft een bedrag van 21.000 euro gedoneerd aan Kikabouw, een actie die werd opgezet om geld in te zamelen voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Dat is het grootste centrum voor kinderen met kanker in Europa.

Donatie van baksteen

Carpetright zamelde 18.500 euro in door een baksteen van 5 euro te doneren voor elke verkochte vloer tijdens de nationale Kikabouw-actie in mei. Daarnaast werd er nog eens 2.500 euro extra ingezameld tijdens de Dam tot Damloop op 22 september 2013.

 

"Bedankt voor deze enorme bijdrage, ik ben zeer blij en trots dat ik deze donatie in ontvangst mag nemen en mag overhandigen aan het Prinses Máxima Centrum" aldus Jaap Hülsmann, directeur van Kika, bij de overhandiging van de donatie.

 

"Momenteel wordt 75% van kinderen die aan kanker lijden geholpen, het Prinses Máxima Centrum streeft ernaar om dit te verhogen naar 95%", zei Paul Venhoeven, bestuursvoorzitter en CFO van het centrum dat in 2016 zijn deuren moet openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken. 

"Bouwmarkt Hornbach het goedkoopst"

28/03/2018

De Nederlandse Consumentenbond wijst Hornbach opnieuw aan als de meest voordelige bouwmarkt van Nederland. De prijzen van doe-het-zelfartikelen blijken bij de Duitse bouwmarktketen gemiddeld 13% goedkoper dan bij de concurrenten.