Decorette opent eerste shop-in-shop bij Multimate

Decorette opent eerste shop-in-shop bij Multimate

In de vestiging van Multimate in Eindhoven is een eerste shop-in-shop van Decorette geopend. Die is het gevolg van de overname van DGN Retail door Euretco, waardoor beide formules onder één koepel zitten.

"Absolute meerwaarde"

"We zijn gewend om maatwerkproducten te verkopen en de toevoeging van het Decorette-assortiment betekent een absolute meerwaarde voor onze winkel. De prijsdruk in het middensegment van de bouwmarkten is groot en met Decorette zetten we een stapje omhoog, met betere merken. Er wordt enthousiast op gereageerd door onze klanten en we zijn dan ook blij met de Decorette-shop", zegt Maarten Scheffers, mede-eigenaar van Multimate Eindhoven.

 

"We willen de komende vier, vijf jaar groeien van 45 Decorette-winkels nu naar 80 vestigingen, inclusief de shops-in-shop. Deze laatste kunnen vanaf zo'n 100 tot 150 m² worden gerealiseerd. Vanuit verschillende Multimate-ondernemers is al interesse getoond en er lopen momenteel concrete vestigingsplaats- en haalbaarheidsonderzoeken", stelt Angela van Dongen, manager bij Decorette.

Tags: