DGN Retail gaat sterk inzetten op Multimate en Hubo

DGN Retail gaat sterk inzetten op Multimate en Hubo

Tijdens een ledenbijeenkomst heeft DGN Retail te kennen gegeven vol te gaan inzetten op de formules van Multimate en Hubo. Dankzij de overname van Euretco zijn die flink kunnen uitbreiden.

Ombouw Fixet bijna compleet

Sinds de overname van DGN Retail door Euretco in oktober vorig jaar werden meer dan zestig Fixet-winkels omgebouwd naar Hubo of Multimate. Vrijwel alle winkels hebben nu een nieuw interieur gekregen en ook de ICT-kant van de zaak loopt stilaan op rolletjes.

 

"Het is belangrijk dat de twee ongeveer parallel lopen, want je kunt een winkel niet ombouwen en vervolgens bijvoorbeeld niet de juiste naam op de facturen hebben. Dat luistert heel nauw en in feite komt het erop neer, dat een winkel in enkele dagen een ander 'gezicht' krijgt en de week erop volledig draait als een Hubo of Multimate met een driedaagse heropening", zegt directeur Gertjo Janssen.

 

De ondernemers zijn zelf ook tevreden dat alles terug op gang is gekomen na de overname door Euretco: "DGN Retail laat een periode van onzekerheid achter zich en richt zich vol vertrouwen en optimisme op de toekomst. Dat vertaalt zich al in de omzetontwikkelingen en ook in de plannen die er liggen om de formules verder te versterken. De overname van DGN door Euretco is een goede stap geweest", aldus één van de ondernemers.

Tags: