Drie nieuwe tuincentra voor Praxis

Drie nieuwe tuincentra voor Praxis

In het voorjaar van 2015 gaat Praxis drie nieuwe Praxis Tuincentra openen in Nederland. Het gaat over een volledig nieuwe formule van het bedrijf en het is de eerste keer dat een winkel van Praxis zich volledig richt op het buitenleven.

Groeiende vraag

De drie vestigingen van de Praxis tuincentra zullen zich bevinden in Roermond, Heelen en Venlo. Momenteel zijn dat nog vestigingen van Intratuin, maar Praxis heeft een overeenkomst gesloten met Peter Stox en Frank de Groot, de ondernemers van de drie winkels, om de winkels om te vormen naar Praxis.

 

"Praxis is al decennia de groenste bouwmarkt van Nederland en is altijd volledig gefocust op de wensen van de klant. De samenwerking met Peter Stox sluit naadloos aan op de groeiende vraag naar tuinproducten. Franchiseondernemers Peter Stox en Frank de Groot zijn toegewijde ondernemers met een grote passie voor tuin en hebben hun succes bewezen door drie tuincentra van topkwaliteit neer te zetten. Vanaf 2015 zullen wij onze krachten en expertise bundelen om ook voor de toekomst een krachtige tuinformule neer te zetten", zegt John Colley, CEO van Praxis in een persbericht.

Tags: