Essent en Gamma lanceren samen nieuwe shop-in-shop

Essent en Gamma lanceren samen nieuwe shop-in-shop

Energieleverancier Essent heeft bij doe-het-zelfketen Gamma een shop-in-shop gelanceerd, die consumenten moet helpen om hun huis te verbeteren op vlak van energie. De Energieshop zal bij 25 filialen van Gamma de deuren openen.

Cross-selling "op een relevante plek"

In de nieuwe Energieshops kunnen klanten van Gamma een gratis bespaarscan doen van hun huis. De energieadviseurs van Essent vertellen dan waar het wooncomfort kan verbeterd worden en hoe er energiezuiniger kan gewerkt worden. Daarnaast kunnen consumenten er terecht voor advies over onder andere zonnepanelen en isolatie. Eind dit jaar moet de Energieshop te vinden zijn bij 25 vestigingen van Gamma.


"Consumenten willen dolgraag ontzorgd worden met het verbeteren van comfort in hun huis. [...] Met het unieke shop-in-shopconcept in GAMMA brengen we onze energieoplossingen op een relevante plek: daar waar mensen al bezig zijn met hun huis", zegt Mark van Zon, commercieel directeur bij Essent.


"In onze bouwmarkten ontvangen wij jaarlijks zeer veel bezoekers. Die bezoekers willen wij zo goed mogelijk voorzien in hun behoefte bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van hun woning en de directe omgeving. Energieoplossingen passen heel goed bij die behoefte en ons assortiment. Net zoals bij al onze andere producten kunnen geïnteresseerde klanten die direct zien en aanraken, en advies krijgen over installatie, rendement en garantie", voegt Alex Phaff, communicatiemanager bij Gamma Nederland, toe.

Tags: