Gertjo Jansen nieuwe directeur DGN Retail | RetailDetail

Gertjo Jansen nieuwe directeur DGN Retail

Gertjo Jansen nieuwe directeur DGN Retail

Vanaf 1 januari 2015 zal Gertjo Jansen de functie van algemeen directeur opnemen bij DGN Retail. Dat bedrijf maakt deel uit van Euretco en is verantwoordelijk voor ketens als Hubo, Multimate en Fixet.

Ambitie niet gering

Jansen was sinds 2009 algemeen directeur bij Nicovij, met winkelformules als Enorm/Profnorm en Lockmasters. Daarvoor was hij al 12 jaar aan de slag in dezelfde functie bij Bike Totaal en Raleigh NL.

 

"Gertjo Janssen heeft een grote affiniteit met de branche én de ambitie om de formules Hubo en Multimate nog sterker in de markt te zetten," zegt Steve Evers, directeur formules bij Euretco. "Met Gertjo Janssen halen we een teamspeler in huis, met veel ervaring in de retail en in de samenwerking met zelfstandig ondernemers. Hij en zijn team zullen de formule-ontwikkeling vol ambitie verder gestalte gaan geven."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Minder doe-het-zelfwinkels ondanks omzetgroei

12/04/2018

Steeds meer Nederlanders gaan thuis zelf aan de slag, maar het aantal doe-het-zelfwinkels waar ze terechtkunnen neemt af. De winkels die blijven, noteren wel al vier jaar op rij een mooie omzetgroei, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Bakker.com start door als e-commerceplatform en fulfilmentpartner

09/04/2018

Bakker.com, het voormalige postorderbedrijf voor tuinartikelen, maakt een doorstart. Een team ondernemers neemt op initiatief van de Globitas het bedrijf over en wil er zowel een consumentenplatform als fulfilmentpartner van maken. 

"Bouwmarkt Hornbach het goedkoopst"

28/03/2018

De Nederlandse Consumentenbond wijst Hornbach opnieuw aan als de meest voordelige bouwmarkt van Nederland. De prijzen van doe-het-zelfartikelen blijken bij de Duitse bouwmarktketen gemiddeld 13% goedkoper dan bij de concurrenten.