Intergamma lanceert nieuw betaalsysteem

Intergamma lanceert nieuw betaalsysteem

Intergamma lanceert op de webwinkels van Karwei en Gamma een nieuw betaalsysteem. Het hoopt zo dat er minder klanten afhaken tijdens het betaalproces. Dat was nu immers vaak het geval.

Crosschannel

Door het nieuwe systeem kunnen betalingen via smartphones en tablets eenvoudig gebeuren. Ook is de look en feel aangepast, zodat die meer aansluit bij die van de webwinkels. Klanten zullen zo niet langer het gevoel hebben dat ze de website verlaten wanneer ze een betaling moeten doen, schrijft RetailNews.


Het nieuwe betaalsysteem werd ontwikkeld door het bedrijf Adyen, waarmee Intergamma ook samenwerkt voor de ontwikkeling van een 'connected store'. Daarbij zal op de winkelvloer gebruik worden gemaakt van bestelzuilen, tablets en smartphones.


Intergamma werkt momenteel al in enkele vestigingen met bestelzuilen. Het bedrijf wil immers steeds meer inzetten op crosschannel om zo te voldoen aan alle wensen van haar klanten. Gamma maakte onlangs bekend dat in Nederland de online omzet goed is voor ongeveer 1 procent van de totale omzet.

Tags: